Εξερευνήστε το HIPPO Sub

Ζήστε την εμπειρία του βυθού με το HIPPO! Το ολοκαίνουριο σκάφος με υποβρύχια, κλιματιζόμενη καμπίνα για υποθαλάσσιες περιπέτειες, μοναδικές και αξέχαστες!

Η περιήγηση διαρκεί περίπου 90 λεπτά με μια 10λεπτη διακοπή όπου ο επαγγελματίας δύτης και η «γοργόνα» μας, ταϊζουν τα ψάρια δίνοντας έτσι στους επιβάτες μας την ευκαιρία να τραβήξουν όμορφες φωτογραφίες του βυθού και της υποθαλάσσιας ζωής.

H υποβρύχια καμπίνα του σκάφους που βρίσκεται 2,5 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε το μαγικό αυτό κόσμο όπως δεν τον έχετε ξαναδεί. Μέσα από τα κρυστάλλινα, διάφανα νερά του Ρεθύμνου θα ανακαλύψετε τα θαύματα της υποβρύχιας ζωής.

null

ΟΘΟΝΗ ONLINE

null

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

null

ΔΥΤΗΣ

null

ΠΟΤΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ από τη μαρίνα Ρεθύμνου

Το Hippo, ξεκινάει την περιήγησή του από τη μαρίνα Ρεθύμνου. Κατευθύνεται προς το Ενετικό λιμάνι όπου κάνει μία σύντομη βόλτα δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους επιβάτες του να θαυμάσουν το γραφικό Ενετικό λιμανάκι από άλλη οπτική γωνία. Στη συνεχεία περνώντας από το φάρο, βγαίνει στον κυρίως χώρο του λιμανιού και από εκεί καταλήγει κάτω από τη Φορτέτζα όπου οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τον υπέροχο βραχώδη βυθό.

Ελέγξτε τα ψάρια από το επίπεδο των ματιών σας πηγαίνοντας κάτω από το νερό χωρίς να βραχείτε! Βυθιστείτε στο Κρητικό Πέλαγος και κοιτάξτε προσεκτικά το κρυστάλλινο γαλάζιο νερό και τη θαλάσσια ζωή να κινείται έξω από τα παράθυρα του Hippo. Μπείτε στο σκάφος μας από τη μαρίνα και απολαύστε τη χαλαρωτική μας περιήγηση στο Ενετικό Λιμάνι και γύρω από τη Φορτέτζα. Ο ιδανικός τρόπος για να δείτε την καλύτερη θαλάσσια ζωή του Ρεθύμνου χωρίς την προσπάθεια εισόδου στο νερό. Η καλύτερη απόφαση για μια χαλαρή μέρα στο Ρέθυμνο!

Επικοινωνία

Διεύθυνση
Νεάρχου 29, Παλιό Λιμάνι, Ρέθυμνο

Τηλέφωνο
+30 2831054037

Email
info@hipposub.gr

hipposub-qrcode

Στείλτε μας το μήνυμά σας